Identitatea

Una din cele mai importante valori ale primei Universități din România o reprezintă identitatea distinctă, sedimentată de-a lungul celor aproape 150 de ani de excelență academică.

Pentru ca acestă identitate să fie asumată de fiecare dintre cei peste 40.000 de membri ai Universității de astăzi, este nevoie de o reprezentare grafică unitară, coerentă a acesteia, care să corespundă fundamentelor axiologice ce stau la baza spiritului UAIC. În acest sens au fost concepute stema și drapelul Universității, prima fiind și componentă a siglei oficiale a instituției.

Manualul de identitate

Identitatea vizuală a Universității este în toate sensurile un activ foarte valoros. Acesta este protejat prin lege și trebuie folosit în mod corespunzător. Manualul de identitate își propune să stabilească maniera consecventă de folosire a brandului Universității cu scopul de a forma o identitate puternică, substanţială şi distinctivă.

Click pentru a descărca manualul de identitate

La adresa http://identitate.uaic.ro puteţi descărca toate fişierele standard definite în manualul de identitate vizuală al universităţii: afiş, ecuson, prezentare PowerPoint, banner etc.

Sigla universităţii

AICI aveți posibilitatea de a descărca sigla oficială a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în limba română și engleză, pentru diferitele situații în care se impune utilizarea acesteia. Este recomandată utilizarea formatului vectorial, conform Manualului de Identitate Vizuală. În cazurile în care sigla se utilizează într-un format nevectorial (JPEG, PNG), o atenţie deosebită trebuie acordată redimensionării, în vederea menţinerii proporţiilor.

Varianta vectorială

Sigla Universităţii în formatele CDR - Corel Draw, SVG - Scalable Vector Graphics, AI - Adobe Illustration

Varianta nevectorială

Sigla Universităţii în formatele JPEG - Joint Photographic Experts Group şi PNG - Portable Network Graphics

Versiune 121.1 last modified by Cosmin Vaman on 16/04/2013 at 09:48

Identitate | Ultima actualizare: 2013/04/16 09:48
Despre acest sit — © 2006–2019 UAIC