Bine aţi venit!

Site-ul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” vă informează cu privire la noutăţi din cadrul acestei instituţii.

Accesând periodic www.uaic.ro veţi fi la current cu toate anunţurile adresate studenţilor, personalului academic şi administrativ, precum şi tuturor celor interesaţi de ultimele informaţii din domeniile de activitate al universităţii.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi încercă permanent să îşi îmbunătăţească prezenţa pe internet, pentru a oferi informaţii cât mai utile, mai prompt şi mai interactiv celor interesaţi. În ultimii doi ani, Universitatea a lansat mai multe vehicule de comunicare online actualizate de câteva ori pe zi:

Pentru o mai mare transparenţă, site-ul oferă linkuri directe la documente şi surse de documentare importante. De asemenea, încercăm să dezvoltăm şi să prezentăm site-ul www.uaic.ro în mai multe limbi de circulaţie internaţională, având în vedere faptul că domeniul educațional nu are granițe.

Avem nevoie de opiniile şi sugestiile dumneavoastră, pentru a realiza un site cât mai reprezentativ pentru universitate şi mai prietenos pentru vizitatori. Nu ezitaţi să ne scrieţi pe adresa de e-mail promovare@uaic.ro

Vă invităm să vizitaţi frecvent paginile noastre WEB, pentru a beneficia în permanenţă de noutăţile fluxului informaţional şi de serviciile on-line puse la dispoziţie.

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” nu răspunde de site-urile la care se ajunge prin legături directe de pe www.uaic.ro.

Versiune 10.1 last modified by Alexandru Grigoras on 14/02/2012 at 15:44

University.Despre Iasi > Despre site | Ultima actualizare: 2012/02/14 15:44
Despre acest sit — © 2006–2021 UAIC