Direcția de Schimburi Internaţionale „Gaudeamus și Akademos”

Str. Codrescu Nr.1, Tel. 0232-201701
Director: ec. Teodora TĂNASE

Direcția de Schimburi Internaţionale „Gaudeamus și Akademos” este situată în Complexul Studenţesc "Codrescu" şi cuprinde spaţii de cazare şi săli de conferinţe. Centrul are o capacitate de 398 de locuri de cazare, în camere cu 2 şi 3 locuri.

Dacă nu puteti vizualiza imaginile 360x360 PANOVISION instalaţi plug-inul JAVA.Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer condiţionat, frigider, TV, telefon, cafetiere etc. La fiecare nivel există oficii pentru pregătirea meselor, dotate cu aparatură modernă, şi oficii de spălătorie proprie. De asemenea, există o sală de mese proprie, întregul personal al centrului având calificare corespunzătoare în respectivele domenii.

Centrul de Schimburi Internaţionale "Gaudeamus" mai dispune de trei săli de conferinţe, două săli de aproximativ 40 de locuri şi o sală cu aproximativ 80 de locuri, toate dotate, la nivel occidental, cu aparatură modernă.

Aici se pot caza studenţi ai Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", studenţi care vin prin programele Erasmus, cadre didactice din străinătate care vin prin parteneriate universitare, la cursuri organizate la nivelul universităţii şi toţi cei din reţeaua universitară care solicită cazări pentru simpozioane, colocvii, zile academice etc.

Solicitările pentru obţinerea unui loc de cazare se fac direct la conducerea Universităţii "Alexandru Ioan Cuza".

Vezi imagini de la Centrul de Schimburi Internaţionale ,,Gaudeamus"

Versiune 8.1 last modified by Cosmin Vaman on 11/09/2013 at 14:56

Despre acest sit — © 2006–2019 UAIC