Anunt ANCS

MEN-Colegiul Consultativ pentru CDI- Comisia pentru Manifestări Ştiinţifice şi Expoziţionale, anunţă lansarea competiţiei pentru cofinanţarea manifestărilor ştiinţifice pentru anul 2013.

Se pot depune propuneri de manifestări pe toată durata anului, după următorul program:

  • până la 28 iunie pentru manifestări organizate până la 30 noiembrie;
  • nu pot fi decontate de către autoritatea contractanta, Ministerul Educaţiei Naţionale(MEN), manifestările ştiinţifice care se desfăşoară în luna decembrie.
Propunerile se depun cu cel puţin 30 zile calendaristice (data de înregistrare la Registratura MEN) înaintea datei de începere a manifestării. Excepţie fac manifestările organizate în luna mai 2013, pentru care termenul de depunere va fi cu cel puţin 20 zile calendaristice înaintea datei de începere a manifestării.

Ofertele se trimit la sediul Secretariatului Comisiei de Manifestări Ştiinţifice şi Expoziţionale, în 2 exemplare în plic sigilat (unul pe suport hârtie şi unul pe CD),pe adresa:

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

Registratura MEN/ Secretariat Comisia pentru Manifestări Ştiinţifice şi Expoziţionale

Str. I. D. Mendeleev nr. 21 - 25, sector 1, 010362 - Bucureşti

şi prin email pe adresele: adela.bara@icpe-ca.ro, silvia.baciu@ancs.ro, în atenţia secretarului Comisiei pentru Manifestări Ştiinţifice şi Expoziţionale, dna Adela Băra.

Nu vor fi luate în considerare aplicaţiile depuse la Registratura MEN înainte de lansarea oficială a competiţiei pentru anul în curs şi care nu sunt în conformitate cu Ghidul privind finanţarea manifestărilor ştiinţifice şi evenimentelor asociatepentru anul 2013.


Contract 2013


Ghid manifestări ştiinţifice şi expoziţionale


Rezultate partiale evaluari manifestari stiintifice 1
Rezultate partiale evaluari manifestari stiintifice 2
Versiune 13.1 last modified by Gina MARINESCU on 03/06/2013 at 10:21

Research.TurVirtual > Oportunitati de finantare 2013 | Ultima actualizare: 2013/06/03 10:21
Despre acest sit — © 2006–2020 UAIC