Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași are site nou

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iaşi are, începând de astăzi, un site nou, cu o prezentare grafică îmbunătățită şi un mod mai intuitiv de structurare a informaţiei.

Dincolo de noul design, mult mai dinamic, noua interfaţă a site-ului www.uaic.ro oferă oportunitatea unei navigări rapide și eficiente pentru membrii comunității academice, dar și pentru toți cei interesați de domeniile de activitate ale UAIC.

Față de versiunea anterioară, site-ul conține trei secțiuni noi. Conducerea, departamentele și resursele Universității, precum și datele de contact ale acestora sunt prezentate în secțiunea nouă, denumită Organizare. Alumni este o secțiune dedicată absolvenților care doresc să rămână în legătură cu Universitatea. În plus, pentru a oferi mai ușor acces la detalii despre toate programele de studii și cele 15 facultăți, meniul Studii a fost reorganizat. Informații despre condițiile de admitere, domenii și specializări, numărul de locuri, taxe și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din partea candidaţilor se găsesc în continuare pe site-ul dedicat admiterii – http://admitere.uaic.ro Vechiul site al Universității a fost realizat în urmă cu șapte ani și poate fi în continuare accesat la adresa http://vechi.uaic.ro. Noul website a fost realizat cu mijloace proprii, pe o platformă care oferă flexibilitate pentru a se dezvolta. Site-ul www.uaic.ro poate fi accesat și de pe tablete, fiind optimizat pentru dispozitivele cu touch screen. În curând, acesta va beneficia și de o versiune dedicată telefoanelor mobile. Cei care doresc să rămână conectați la evenimentele din UAIC, le pot acum importa cu o simplă apăsare de buton în calendarul Google sau Apple.

Având în vedere că Internetul a devenit principalul mijloc de informare și promovare, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi încearcă în permanență să-și îmbunătăţească vehiculele de comunicare online. Astfel, pe lângă site-ul www.uaic.ro, UAIC are un site cu noutăţi, evenimente şi opinii dedicat comunităţii academice - 360.uaic.ro, un site dedicat admiterii – admitere.uaic.ro, dar și conturi oficiale pe cele mai populare rețele de socializare: Facebook, Twitter, YouTube.

Versiune 9.1 last modified by Cosmin Vaman on 25/02/2014 at 10:22

Students.WebHome > Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași are site nou | Ultima actualizare: 2014/02/25 10:22
Despre acest sit — © 2006–2019 UAIC